IQOS Birinci Sınıf Elektronik Sigara

Elektronik sigara, e-sigara kullanıcıları arasında giderek daha popüler hale geliyor. Vaping endüstrisinin dünya çapında genişlemesiyle birlikte, Juul gibi elektronik sigaralarını farklı şekillerde yapan birçok şirket var.

Bu elektronik sigaralarda kullanılan nikotin, kahve, zencefil ve çay ile aynı kimyasal ailenin bir parçası olan doğal bir bitki özüdür. Bu ekstraktın, ciğerlerinize inhalasyon söz konusu olduğunda güvenli olduğu bulunmuştur. Ayrıca sağlığınıza zarar verebilecek katran, gaz veya kimyasal içermez.

Elektronik sigara, sıvı nikotini solunabilen buhara dönüştüren bir cihazdır.

Cihaz, duman yerine ağızlık yoluyla su buharı yayarak sigaraya daha sağlıklı bir alternatif olma potansiyeli gösteriyor.

Bugün piyasada çok çeşitli elektronik sigaralar bulunmaktadır. Juul gibi bazıları yeni başlayanlar için tasarlanırken, diğerleri daha gelişmiştir ve henüz yeni başlayanlar için tasarlanmamıştır.

IQOS terea, sigara içenlere herhangi bir yanma veya yakma işlemi meydana gelmeden tütün aroması sağlayan patentli IQOS ısı-yakmaz teknolojisi ile bu tür gelişmiş modellere bir örnektir.

Elektronik sigara, piyasada ortaya çıkan yeni bir cihaz türüdür. E-sigaralar, sıvıyı (genellikle e-sıvı olarak adlandırılır) yakmak yerine buhar üretmek için ısıtarak çalışır. Bu buhar, kullanım sırasında soluduğunuz ve soluduğunuz şeydir.

Bu makale en popüler e-sigara markalarından biri hakkında olacaktır: Juul. Juul, oldukça uzun bir süredir en çok satanlar listesinin başında yer alan havalı bir markadır, aynı zamanda, en sevdiğiniz lezzeti her zaman bulabilmeniz için deneyebileceğiniz birden fazla çeşidi vardır!

Juul kullanmanın faydaları, ortalama bir paketle aynı miktarda nikotine sahip olması, daha düşük bir voltaja sahip olması ve diğer bazı elektronik sigaraların sahip olabileceği yangın riski veya kokusu olmamasıdır. Aynı zamanda harika bir tasarıma sahip ve harika renklerde geliyor!

Elektronik sigaraların popülaritesi artıyor çünkü sizi sigara gibi geleneksel tütün ürünlerinden kurtarıyorlar.

Elektronik sigaralar, sigara içme alternatifi olarak popülerlik kazanıyor. Birçok farklı biçimde gelirler. Bu makale, bu tür e-sigaraları kullanmanın avantajlarına ve mevcut ürünlere odaklanacaktır.

Nikotin kullanımı, sigara içenlerin bağımlılıklarını kırmalarına, yoksunluk semptomlarını azaltmalarına ve tütün sigaraları için istekleri azaltmalarına yardımcı olabilir. Koroner kalp hastalığı gibi diğer hastalıkların riskini azaltabileceğine ve hatta gelecekte uyuşturucu bağımlılığı tedavisi olarak kullanılabileceğine dair kanıtlar da vardır.

IQOS, Philip Morris International tarafından üretilen birinci sınıf bir markadır. Sigara içenlerin, geleneksel sigaralardan daha düşük seviyelerde kanserojen yayan yakmayan ısıtan cihazlara geçiş yaparak sigarayı bırakmalarına yardımcı olmak ve tüketicilere katkı maddesi sınırlaması olmadan kendi sigara karışımlarını oluşturmalarına olanak tanıyan çeşitli aromalar sunmak için tanıtıldı. seçtikleri nikotin seviyeleri.

IQOS Iluma prime, sigarayı kademeli olarak bırakmak veya sadece nikotin ile elektronik sigaraya başlamak isteyenler için özel olarak üretilmiş bir giriş seviyesi ürünüdür.

Share: