Müge Anlı’da 3 dosya aydınlatıldı! Canlı kızı dolandıran üfürükçü üzere yolun sonu mahpushane oldu

Araştırman gazeteci Müge Anlı, sarsıntı sonrası başlattığı arkalama çalışmaları kapsamında, izleyicisi ve dostlarının destekleriyle depremzedelere hizmet yöneltmek için sarsıntı bölgelerinde konuşlanan “Müge Anlı ve Dostları Aşevleri” amacıyla 55 milyon lirayı aşan ihsan topladı. Becerikli gazeteci, Kızılay tarafından sürdürülen aşevleri kampanyasının yanı sıra yeniden izleyicisi ve dostlarının destekleriyle bölgeye, insanca arkalama malzemelerinden oluşan 10 müzaheret tırı gönderdi.

5 GÜNDE 3 AYRI DOSYA AYDINLATILDI

Araştırman gazeteci Müge Anlı, ele aldığı 2’si kıya 1’i dolandırıcılık girmek üzere 4 şehre uzanan 3 ayrı dosyayı, çözüme kavuşturdu. Aydınlattığı 3 dosyanın, 6 zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AYLAR SONRALARI CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kuzeni Kubilay Cenup tarafından öldürürcesine dövüldüğü tanıdık, iki bala babası, 46 yaşındaki Beklenti Sedat Özcan’ın kaybından 5 kamer sonralari öldürüldüğü ortaya bundan sonra. Ümit Sedat Özcan cinayeti ile ilgilendiren gözaltına alınan maktulün kuzenleri; Kubilay Güney, Gülşah Cenup, Kürşat Güney ve kuzeni Kubilay Güney’in eşi Melike Cenup, “Isteyerek Öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.

İŞ ARKADAŞI BAŞINA SOPAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ!

31 Ocak’ta, Antalya Serik’te aracıyla gelişigüzel kaybolan 7 bala babası, 64 yaşındaki Şükrü Güvenilir’in, kaybolduğu akşam ezanı gelişigüzel etanol aldığı, kendisinden 30 gözyaşı beribenzer hareket arkadaşı Bekir Demiray eliyle başına sopayla vurularak öldürüldüğü açığa artık. Sorgusunda cinayeti itiraf fail şüpheli, “Kasten Öldürme” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR ETTİ

Beyin tümörü ile savaşım eden ve iki yıl önce geçirdiği işler sonucu görme yetisini kaybeden 18 yaşındaki Merve Yıldırım’ı gözlerini açma vaadiyle 260 bin lira dolandıran üfürükçü Yokluk Önal, Ankara’da planlı operasyonla, gözaltına makbuz. Için dolandırıcılıktan çok sayıda yanlışlık kaydı bulunan Fakirlik Önal, Dini İnanç ve Duygularının İstismarı Aracılığıyla Ayyarlık ve sömürme suçlamalarından tutuklandı.

Share: