1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup bitmeme ediyor

– 1984 Muşspor, TFF 3. Kütle’e namağlup devam ediyor

1984 Muşspor Teknik Direktörü Başkumandan Sabuncu:

“Heybetli olan bu başarıyı yakalamaktan çok bitmeme ettirebilmek”

MUŞ – Muş’un tek aç takımı olan 1984 Muşspor, 18 sene aradan bilahare TFF 3. Takım’e itila başarısı göstermişti. Muş temsilcisi, savaş ettiği 3. Grup’ta ligin geçmiş 6 haftasını namağlup şekilde şef tamamladı.

Nevzat Kaya başkanlığında ve Teknik Drektör Serdar Sabuncu yönetimindeki 1984 Muşspor, TFF 3. Klasman’e ıstampa vuruyor. TFF 3. Tomar 3. Grup’ta evvel 6 haftada 14 nokta alarak liderliğini sürdüren 1984 Muşspor, bu hafta Fatsa Belediyespor’u mihman edecek. Maç için hazırlıklarını sürdüren zerrin-beyazlı ekip, mücadeleden 3 fakül almayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci devir karşılaşmasında de Eskişehirspor’u 3-2’lik skorla mağlup eden 1984 Muşspor, üçüncü turda Samsunspor’la yüz yüze gelecek.

“Geriden gelip öne geçmemiz takımın kıvrak bir karakteri olduğunu bize hissettirdi”

Mızıka çalışmaları hakkında açıklamalarda mevcut 1984 Muşspor Ustalık Direktörü Başkomutan Sabuncu, bu hafta Tokat Erbaaspor’a alın mukavemetli bire bir maç oynadıklarını ve geriye düştükleri müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın esasen itibaren sahaya dolgunca bir taktiksel oyun yansıttıklarını belirten Sabuncu, “Alelhusus ikinci yarıda yaptığımız hamleler genelde rakibin savunma aksiyonlarını elbette açarız kısmındaydı. Kanat organizasyonlarıyla deli dolu olmaya çalıştık. Golleri bulduğumuz dakikalardan bilahare üstelik oyun kontrolünü elimizde tuttuk. Stabil tıpkısı oyun oynadık. Geriden gelip öne geçmemizde takımın dinç bir karakteri olduğunu bize hissettirdi. Güzelce aynı galibiyetle bu haftayı 3 puanla tamamladık” dedi.

“Burada tüvana bir karı ortamı var”

1984 Muşspor’dahi Kulüp Başkanı Nevzat Kaya’dan başlayan ve kendilerine sirayet eden aynı aile bütünlüğü olduğunu vurgulayan Sabuncu, “Haddinden Fazla hamam bire bir sülale burası. Muş sokaklarında dolaştığımızda, maç öncesinde, karşılaşma sonrasında dizge o hissiyatını, sevgisini bizlere hissettiriyor. Burada hayatiyetli bir familya ortamı var. Çocuklarla de ustalık ekibimle de tıpkı dili konuşuyoruz, tıpkısı şeyleri hissediyoruz. Bunların birlikte sonuca yansıması bizleri berenarı bahtiyar etti. Bu ligin mahsus kriterleri var. Alelhusus çöz kayran galibiyetleri değerli yukarıda kalabilme hesabına. Deplasmandan üstelik fakül ya de puanlarla dönmek doğrusu bizi belli ayrımsız noktada yukarıya akla yatkın taşıyor. daha çok mehabetli olan bu başarıyı yakalamaktan çokça bitmeme ettirebilmek. Bunu yapabilecek kalitede, kalibrede, karakter ve yeteneklere sahibiz. İnşallah devamı dirimsel” ifadelerini kullandı.

Taraftarların desteğine gelişigüzel ahit gerekseme duyduklarını anlatan Sabuncu, “Onlar bu sahayı ısıtan, bizlere enerjilerini nâkil benzeri takım. Yalnız tribünde değil, deplasman dönüşlerimizde, deplasmanda üstelik onların bizi boydak bırakmadığına şahit oluyoruz. Bizlere inansınlar, bu çocuklara inansınlar. İyi günde ve keder günde beraberinde olursak bu hikayenin sonunu aslında onların inanmışlığı, bizim inanmışlığımız belirleyecek” şeklinde konuştu.

Share: